OSSRB DODELIO NAGRADE NAJBOLJIMA

OSSRB DODELIO NAGRADE NAJBOLJIMA

Odbojkaški savez Srbije (OSSRB) dodelio nagrade najboljima u 2023. godini!

Milica Vidačić

Milica Vidačić, odbojkašica Tenta, rođena 2006. godine, igra na poziciji korektora i proglašena je za najbolju mladu odbojkašicu u 2023. godini! Ona je deo kadetske reprezentacije Srbije i proglašena je za najboljeg korektora Balkanskog šampionata U19 jula ove godine.

Matija Milanović

Matija Milanović, odbojkaš Vojvodine, rođen 2006. godine, igra na poziciji tehničara i proglašen za najboljeg mladog odbojkaša u 2023. godini!

Jovana Stevanović

Jovana Stevanović, odbojkašica Ezačibašija, rođena 1992. godine, igra na poziciji srednjeg blokera proglašena je za nabolju odbojkašicu u 2023. godini!

Marko Podraščanin

Marko Podraščanin, odbojkaš Sir Sejfti, rođen 1987. godine, u Novom Sadu, Srbija. Poznat je po svojoj visini, snazi i izuzetnoj tehničkoj veštini. Podraščanin je srednji bloker i jedan je od najcenjenijih igrača na svojoj poziciji. Tokom svoje karijere, Marko je igrao za mnoge klubove u Srbiji i inostranstvu, uključujući Vojvodinu Novi Sad, Trentino Volley (Italija), Lube Civitanova (Italija) i Zenit Kazan (Rusija). Osvojio je brojne nacionalne i međunarodne titule sa svojim klubovima. Podraščanin se ističe svojom izuzetnom igračkom inteligencijom, sposobnošću blokiranja i vođenja tima na terenu. On je jedan od najrespektabilnijih odbojkaša svoje generacije i simbol uspeha srpske odbojke. Igra na poziciji srednjeg blokira proglašen je za najboljeg odbojkaša u 2023. godini.

Osim pomenutih odbojkašica i odbojkaša koji su dobili laureate za uspehe postignute 2023. godine. Među nagrađenima su i treneri Jovo Caković, trener Jedinstva iz Stare Pazove i Bojan Janić, trener Partizana Efbet.

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

sr_RSSerbian